Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Arcam komt met 3D upgrade

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2011, 17:10 Categorie3D

Wanneer je een Arcam apparaat in huis hebt dan is de kans groot dat je aardig wat besteed aan een optimaal home cinema systeem. Tegenwoordig mag 3D daarin natuurlijk niet meer ontbreken. Dit realiseert ook Arcam zich en daarom komt het bedrijf met een 3D upgrade voor haar AV receivers en processors. De AVR500, AVR600 en AV888 kunnen vanaf heden van 3D voorzien worden.

De afgelopen maanden heeft Arcam naar eigen zeggen veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van een nieuw HDMI 1.4 3D board voor de AVR500, AVR600 en AV888. Het HDMI board is dankzij de HDMI V1.4 chipset compatible met 3D videosignalen vanaf bijvoorbeeld Blu-ray bronnen en Gaming Consoles. De extra visuele dimensie sluit perfect aan bij Arcam’s unieke Low Jitter HDMI protocol dat de met HDMI verbindingen gepaard gaande digitale tijdsfouten (jitter) terugbrengt naar een extreem laag niveau.

Tijdens het ontwerpproces is ook veel aandacht besteed aan het verder optimaliseren van de HDMI communicatie. Dit zien we terug in sneller schakelen van HDMI signalen en een verbeterde compatibiliteit. De vernieuwde AV modellen zijn naast het 3D board ook voorzien van de laatste generatie audio boards waarbij tientallen kleine verbeteringen een nog grotere stabiliteit garanderen. Samenvattend zijn deze nieuwe modellen veel meer dan een kleine aanpassing aan het HDMI board.

Alle nieuwe AVR600 en AV888 modellen zullen met 3D worden geleverd. Er is wel nog een beperkt aantal 2D modellen van de AVR600 tegen de oude prijs beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk om bestaande modellen, inclusief de AVR500, op te waarderen naar het 3D platform.

Verkoop adviesprijzen
3D Upgrade: 599,00 euro
AVR600 (met 3D): 4.999,00 euro
AV888 (met 3D): 5.699,00 euro

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.