Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer lanceert nieuwe Slim AV Micro Systems

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2011, 16:27 CategorieHome cinema sets

Pioneer komt met een nieuw en volledig assortiment gestroomlijnde multifunctionele Slim AV Micro Systems. Het assortiment bestaat uit vier nieuwe modellen, met telkens verschillende instellingen in functie van de behoeften en de eisen van de doelgroepen: de X-SMC5, de X-SMC3, de X-SMC1BT en de X SMC1.

Ieder model heeft een moderne en stijlvolle look; bovendien voegen de X-SMC5 en de X-SMC3 daar ook nog eens de muziekstreaming technologie AirPlay van Apple en DLNA streaming aan toe. Met de slanke all-in-one behuizing van deze persoonlijke AV mini-component kunnen – afhankelijk van het gekozen model – heel wat verschillende media worden afgespeeld: iPhone, iPod, DVD, CD en zelfs content van bestanden.

Toch blijft de voetafdruk van de systemen klein en compact. Ieder model is van hoogwaardige materialen gemaakt, waaronder een ‘metaalstansrooster’ op de speakers. De dock voor een iPhone en een iPod is netjes geïntegreerd en komt automatisch naar boven zodra op het dashboard wordt gedrukt.

Naast de AUX-ingang zijn ook nog aansluitingen voorzien voor hoofdtelefoons en USB apparaten. Het geluid wordt via twee afzonderlijke speakers (2 x 20W) verspreid die met het hoofdgedeelte van de unit zijn verbonden.

De X-SMC5 en X-SMC3 kunnen naast het weergeven van muziek via AirPlay informatie over de song en de album art gelijktijdig op het LCD display aan de voorkant of op een aangesloten beeldscherm/televisietoestel weergegeven. Air Jam, de gratis applicatie van Pioneer voor sociale contacten via entertainment apparaten kan ook gebruikt worden met de Slim AV Micro Systems.

Het nieuwe assortiment is vanaf heden verkrijgbaar. De X-SMC1-K heeft een adviesprijs van 249,00 euro terwijl de X-SMC3-K en de X-SMC5-K respectievelijk 299,00 euro en 399,00 euro kosten.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.