Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek lanceert Invisible Control 6 infrarood verlenger

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2011, 19:54 CategorieAccessoires

Een groot nadeel van een mooi home cinema systeem is vaak dat je apparatuur altijd in het zich moet hebben staan om deze te kunnen bedienen. Het wegwerken achter een deurtje of in een lade is niet mogelijk omdat de infrarood zender van de afstandsbediening dan geen contact kan maken. Om je AV apparatuur zonder moeite vanaf de bank te bedienen én alles netjes weg te kunnen werken lanceert Marmitek de Invisible Control 6 infrarood verlenger.

Met de Invisible Control 6 is het mogelijk tot zes AV apparaten in een afgesloten kast plaatsen en te bedienen middels de gebruikelijke afstandsbediening. Het witte kastje plaats je in je kast, het grootste zwarte blokje plak je onder de rand van je AV meubel (of ernaast, of onder de TV. Maakt niet uit, als je de afstandsbediening er maar op kunt richten). De zes IR LED’s plak je voor op je AV apparatuur. Wanneer je minder dan zes apparaten hebt gebruik je er gewoon minder.

De Invisible Control 6 is geschikt voor nieuwe IR code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale TV decoders (van onder andere UPC, Ziggo, CanalDigitaal, Tele2, KPN, TV Vlaanderen Digitaal, VRT, Telenet en Belgacom). Verder bevat het de allernieuwste techniek op het gebied van IR filtering, voor gebruik in de buurt van TV’s (Plasma, LCD en LED), indirect zonlicht en spaarlampen. De Invisible Control 6 kost 69,95 euro en is vanaf heden verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.