Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marantz geeft gratis toegang tot AirPlay muziek streaming

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2011, 12:40 CategorieReceivers

Marantz heeft een interessante actie voor alle huidige en toekomstige bezitters van AirPlay-upgradedable Marantz componenten. Marantz biedt de AirPlay functionaliteit gratis aan tot het eind van dit jaar. Deze upgrade maakt het mogelijk je favoriete muziek vanaf je iTunes muziek bibliotheek via PC of draadloos via je iPhone, iPad of iPod touch naar alle AirPlay geschikte Marantz componenten te streamen.

Met de optionele AirPlay upgrade wordt het mogelijk je gele iTunes bobliotheek zonder tussenkomst van draden af te spelen middels je Marantz apparatuur. Daarnaast worden ook artiestinformatie, album artwork en verstreken en resterende tijd weergegeven. AirPlay maakt gebruikt van Apple Lossless 16-bit/44.1kHz audiostreaming, overdracht die gelijk is aan CD-kwaliteit. Na de break vind je alle componenten die voor de upgrade in aanmerking komen.

AirPlay upgradeable Marantz producten:
– Melody Media (MCR603) netwerk cd receiver
– NA7004 netwerk audio speler
– AV7005 7.2-kanaals voorversterker
SR7005 netwerk av receiver

Marantz producten die reeds voorzien zijn van Airplay:
SR6006 netwerk av receiver
SR5006 netwerk av receiver
NR1602 slim-line av receiver

Voor meer informatie over de upgrade mogelijkheid: http://airplay.marantz.eu.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.