Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Klanten KPN krijgen gratis Spotify Premium account

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2011, 17:59 CategorieDigitale tv

KPN heeft vandaag aangekondigd een exclusief samenwerkingsverband met Spotify aan te gaan. Bestaande en nieuwe klanten van KPN’s alles-in-één pakket Extra of Premium (koper)/Zilver of Goud (Glasvezel) krijgen vanaf vandaag een Spotify Premium abonnement bij hun pakket. Klanten krijgen hierdoor gratis toegang tot miljoenen nummers uit de bibliotheek van online muziekdienst Spotify.

Toegang tot Spotify kan verkregen worden via een computer, een smartphone, een tablet of een home cinema / Hifi installatie met Spotify ontvangst. Normaal kost een premium abonnement met onbeperkte toegang tot alle muziek in hoge kwaliteit (hogere bitstream) en toegang vanaf mobiele apparaten 9,99 euro per maand. Volgens KPN vinden haar klanten muziek erg belangrijk en gebruiken zij het internet veelvuldig om muziek op te zoeken en te beluisteren. Vandaar dat gekozen is voor een samenwerking met Spotify. “Het liefst hebben onze klanten altijd en overal toegang tot dezelfde muziekbibliotheek. Een oplossing als Spotify Premium geeft daar een goede invulling aan,” aldus KPN.

Spotify zelf biedt naast het premium abonnement ook nog een abonnement voor 5 euro per maand waarbij je onbeperkte toegang tot alle muziek krijgt maar niet via een mobiel apparaat en niet in de hoogste kwaliteit. Een gratis abonnement is ook mogelijk, maar hierbij wordt je beperkt in de hoeveelheid beluisterde muziek.

Een KPN alles-in-een pakket Extra of Premium (koper)/Zilver of Goud (Glasvezel) is verkrijgbaar vanaf 55 euro per maand. Voor meer informatie over de alles-in-één pakketten van KPN kun je terecht op deze pagina. Deze dienst zal door de exclusieve samenwerking voorlopig niet door andere Internet Service Providers aangeboden worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.