Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Jamo lanceert nieuwe actieve speakers

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2011, 17:59 CategorieLuidsprekers

Jamo komt met een serie actieve luidsprekers die je op nagenoeg elk systeem in huis aan kunt sluiten. Of het nu een computer, een laptop, een MP3 speler of een TV is; de Active Speakers serie van Jamo heeft voor ieder wat wils. De nieuwe P serie bestaat uit de P 345, de P 404 en de P102 speakers, welke via ene directe aansluiting meteen je favoriete muziek kunnen weergegeven.

Jamo P 345

De Jamo P 345 is een veelzijdige luidspreker die op apparatuur met een analoog signaal (line-in) kan worden aangesloten. Denk hierbij aan een PC, MP3 speler of een iPod. Mocht het geluid nog niet datgene bieden wat jij graag hoort dan heb je de mogelijkheid een externe subwoofer op het systeem aan te sluiten. De P 345 wordt geleverd met een tafel standaard maar kan desgewenst ook aan de muur gemonteerd worden middels een speciaal mounting systeem.

Jamo P 404

De Jamo P 404 is een fraai afgewerkte actieve luidspreker tot gelijktijdig tot op vier verschillende bronnen aangesloten kan worden. Naast analoge inputs is de P 404 voorzien van twee optische aansluitingen en een USB poort voor het aansluiten van een draagbare muziekspeler. Ook op dit model kun je desgewenst een externe subwoofer aansluiten.

Jamo P 102

De Jamo P 102 is het meest uitgebreide systeem van de drie. De set komt met een actieve subwoofer en kan ook tot op vier verschillende bronnen aangesloten worden. Naast de analoge ingangen krijg je bij de P 102 ook een optische en een digitaal coaxiale ingang. Daar bovenop is het systeem voorzien van een afstandsbediening.

Alle modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, de P 404 en de P 102 zijn afgewerkt met een luxe high gloss-laag. De P 345  en P 102 zijn vanaf eind dit jaar of begin volgend jaar te koop voor een adviesprijs van respectievelijk 249,95 euro en 499,95 euro, terwijl de P 404 deze maand al te koop zal zijn voor 399,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.