Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon lanceert MS 150 stereo iPhone dock

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2011, 14:05 CategorieHome cinema sets

Een iPhone, iPod of iPad dock kan tegenwoordig natuurlijk niet meer ontbreken in het assortiment van een hifi fabrikant. Ook Harman Kardon heeft een nieuw model ontwikkeld dat het maximale moet halen uit de muziekweergave van jouw iOS apparaat. Naast een iPhone of iPod dock beschikt de MS 150 over een CD speler en een FM tuner. Mocht je geen iPhone of iPod hebben dan kun je andere mobiele apparaten aansluiten via een van de drie extra audio ingangen.

Op deze ingangen kan bijvoorbeeld ook een gameconsole aangesloten worden voor een optimale weergave van de in-game audio. Mocht je video of fotomateriaal op je iPhone hebben staan dan kun je deze ook via de composiet of S-video uitgangen naar een TV versturen. Het stereo systeem bevat twee volledig geïntegreerde 30 Watt bass-reflex luidsprekers en daarnaast een uitgang voor een externe subwoofer, waarmee je het geluid een extra boost kunt geven. Wanneer niet iedereen in huis mee wil genieten kun je gebruik maken van de hoofdtelefoon aansluiting.

Het systeem ziet er in ieder geval behoorlijk chique en fraai uit, maar daar betaal je natuurlijk ook voor. In de VS is de Harman Kardon MS 150 te koop voor 690 dollar. Of en wanneer het model naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.