Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert goedkope BDP-S185 Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2011, 14:30 CategorieBlu-ray

Sony heeft tijdens de IFA 2011 beurs niet alleen twee gloednieuwe tablets gepresenteerd, maar ook een goedkope maar kwalitatief goede Blu-ray speler. De BDP-S185 is een budget Blu-ray speler die toch nog beschikt over Bravia Internet Video met toegang tot diverse applicaties en online diensten. Ook is de speler g0edkoop wat je energierekening betreft aangezien het verbruik met 47 procent verminderd is ten opzichte van zijn voorganger.

De BDP-S185 beschikt over een HDMI aansluiting voor connectie met je HDTV, een USB aansluiting voor het aansluiten van een USB stick of draagbare mediaspeler, en biedt ondersteuning voor alle HD audioformaten als DTS-HD Master Audio en Dolby TrueHD. Sony heeft dit voor dit jaar al haar mediadiensten in een nieuw jasje gestoken met de naam Sony Entertainment Network. Binnen dit netwerk krijg je toegang tot applicaties, games, muziek, films, e-books en nog veel meer.

Naast het kunnen afspelen van Blu-ray discs kan de speler ook gewoon DVD’s en CD’s afspelen. Een element wat je moet missen op de speler is de DLNA connectiviteit. Dit is alleen te vinden op duurdere apparaten en biedt de mogelijkheid media te streamen binnen je thuisnetwerk.

De speler is verkrijgbaar in zwart (BDP-S185) en zilver (BDP-S186) verkrijgbaar, maar de exacte lanceerdatum is nog niet bekend. De prijs zal rond de 100 euro liggen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.