Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer lanceert STEEZ audiosystemen voor streetdancers

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2011, 20:52 CategorieHome cinema sets

Pioneer heeft het cultuurmerk STEEZ voor streetdancers gelanceerd en stelt 2 verschillende productgenres voor: audioplayers met speciale dansfuncties en bijpassende hoofdtelefoons. Allemaal doen ze een beroep op Pioneers expertise op het gebied van dj-systemen en audiotoestellen voor thuis. De voorbije jaren is streetdance overal ter wereld veel populairder geworden, met heel wat optredens en danswedstrijden waar de focus ligt op dansstijl.

Voor de ontwikkeling van de drie STEEZ-producten hield Pioneer naar eigen zeggen rekening met de meningen van toonaangevende streetdancers. Pioneer introduceert niet alleen het merk STEEZ voor streetdancers overal ter wereld maar zal ook een streetdancecultuur oprichten met de dansers door een brede waaier dansevenementen en workshops te organiseren. De STEEZ-producten zullen vanaf oktober 2011 verkrijgbaar zijn. De STEEZ-headphones liggen vanaf november in de winkel.

Hieronder vind je de adviesprijzen voor de drie verschillende modellen.

– STZ-D10S-L: 249,00
– STZ-D10T-G: 299,00
– STZ-D10Z-R: 399,00

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.