Pioneer lanceert Music Tap Hifi systemen met AirPlay

13 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
pioneer-xsmc3

Apple's AirPlay techniek maakt het mogelijk om zeer eenvoudig muziek te streamen van een iOS of Mac apparaat naar een Hifi systeem. Steeds meer muzieksystemen van de grotere merken worden hiermee uitgerust en ook Pioneer heeft nu twee Music Tap audiosystemen uitgerust met AirPlay. Zowel de Music Tap X-SMC-3-S als de X-SMC-4-Elite beschikken daarnaast over een ingebouwd dockingstation voor een iPod of iPhone.

Wanneer je het systeem aansluit op je Wifi thuisnetwerk kun je overal in huis toegang krijgen tot de iTunes bibliotheek. Verder beschikken de audiosets over een 2.5 inch kleurendisplay, toegang tot diverse internet radiostations als Pandora en vTuner, DLNa certificering, een USB aansluiting voor een externe mediaspeler of harddisk, ondersteuning voor de meest gangbare audioformaten, en Bluetooth streaming (alleen het Elite model).

De Music Tap X-SMC-3-S en de X-SMC-4-Elite worden in oktober in de VS verwacht voor een prijs van respectievelijk 400 en 480 dollar. Of en wanneer de sets naar Nederland komen is nog niet bekend.

Bron: Engadget

Reacties (0)