Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips lanceert een nieuwe serie Fidelio draadloze speakers met AirPlay

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2011, 13:29 CategorieLuidsprekers

Naast Fidelio luidsprekers voor Android apparaten heeft Philips tijdens de IFA 2011 in Berlijn ook een aantal nieuwe Fidelio luidsprekers voor Apple apparaten met AirPlay onthuld. Met de vier nieuwe draadloze luidsprekers krijg je eenvoudig toegang tot alle muziek in je iTunes bibliotheek door het streamen van deze muziek vanaf je PC, Mac, iPhone, iPad of iPod. De systemen bevatten ook een afstandsbediening die in dezelfde stijl is ontworpen als de speaker.

De Fidelio SoundRing met AirPlay DS3880W moet volgens Philips zorgen voor een schitterend, kamervullend geluid. Het systeem omvat een centrale baspijp en vier hoge definitie drivers, twee die naar voren en twee die naar de zijkant gericht zijn. Bovendien is de DS3880W voorzien van een oplaadbare batterij en een laadsokkel, waardoor je vijf uur lang overal in huis naar je favoriete muziek kunt luisteren. De Fidelio SoundRing met AirPlay DS3800W is te vergelijken met de DS3880W maar moet het doen zonder de oplaadbare batterij.

De Fidelio SoundCurve met AirPlay (DS8800W) moet uitzonderlijke audioprestaties neerzetten. De zorgvuldig ontworpen SoundCurve zorgt volgens de fabrikant voor een schitterend, kristalhelder geluid en de haarfijn afgestemde baspijpen leveren stevige, diepe bassen af.

Philips bracht in maart reeds de Fidelio SoundSphere dockingspeakers met AirPlay (DS9800W) uit. De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers hebben de hoogwaardige audioprestaties te danken aan het design. De gebogen vormgeving van de afzonderlijke speakers, met hun unieke zwevende tweeters bovenaan, zorgen ervoor dat de Philips Fidelio SoundSphere luidsprekers de klank in alle richtingen uitstralen, voor een diepere en ruimere audio-indruk met een minimum aan storingen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.