Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic 2010 TV’s krijgen toegang tot Viera Connect & Viera Market

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2011, 18:53 Categorie3D

Tot voor kort dachten wij, en velen kopers van een Panasonic 2010 TV met ons, dat het hele Viera Connect en Viera Market idee aan ons voorbij zou gaan, maar gelukkig komt Panasonic ook voor de modellen van vorig jaar met een Viera Connect update. De Viera Cast functie, waar deze en oudere Panasonic TV’s en Blu-ray spelers over beschikken, wordt hiermee vervangen voor een Smart TV systeem met meer mogelijkheden.

Viera Connect biedt meer mogelijkheden voor interactiviteit met de TV en maakt deel uit van de toekomstige Smart Viera plannen van de fabrikant. Een zeer belangrijk onderdeel van Viera Connect is de Viera Market. Hier kun je verschillende applicaties als Video-onDemand diensten, YouTube, Facebook, Twitter en nieuws apps downloaden, gratis of voor een klein bedrag. Panasonic gelooft heilig in de toekomst van het systeem en stelt alles in het werk het aantal applicaties, en vooral games, verder uit te breiden.

De modellen die een firmware update voor Viera Connect kunnen verwachten zijn de VT20, GT20, V20 en G20 plasma TV’s. In de LCD categorie komt de update uit op de V20, D28, D25 en G20 modellen. Panasonic geeft aan dat de update later dit jaar uitgerold zal worden, maar wij hebben de update inmiddels al binnen op onze G20 plasma TV. Mocht je jouw TV niet op het internet aangesloten hebben dan is het absoluut de moeite waard dit even te doen want Viera Connect is een waardevolle verbetering ten opzichte van Viera Cast. Bekijk hier de eerste indrukken van het Viera Connect platform.

Overigens kan het zijn dat er de komende tijd applicaties gelanceerd worden die alleen werken op de 2011 modellen, welke een snellere processor hebben. Maar, dit zal alleen in enkele gevallen zo zijn.

 • Delen:

Reacties

 1. Willems Filip
  01 juni, 2015 om 10:32

  HELP ! Ik heb een Plasma TV model TX-P54Z11E, hoe krijg ik Netflix aan de praat aub ?

  • Martijn Chel
   01 juni, 2015 om 17:48

   Helaas is Netflix hierop niet beschikbaar voor zover ik kan zien.

 2. Greet
  12 december, 2015 om 22:45

  Help we hebben een Panasonic vierra 40cx700 en Netflix doet het niet meer. Network error corruped

 3. Olivier
  07 augustus, 2016 om 11:53

  Ik heb een Panasonic TV tx p46gt30e

  Kan ik hier NETFLIX mee installeren?

  Mvg,

  Olivier

 4. Francy
  15 september, 2016 om 16:24

  Ik heb een Panasonic plasma TC-P42GT20E tv en wil graag Netflix installeren gaat dit en hoe dan?

 5. Gino
  15 februari, 2020 om 18:24

  Ik heb een Panasonic tv , weet niet welke type, maar mijn vraag is hoe ik de webbrowser app op de tv kan krijgen want ik heb wel netflix en YouTube maar niet de webbrowser app of is dat alleen voor nieuwere versies, want ik heb al een update uitgevoerd, maar dat heeft niet geholpen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.