Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo onthult vier nieuwe high-end Hifi componenten

Geschreven door
Geplaatst op2 september 2011, 12:09 CategorieReceivers

Niet alleen TV fabrikanten zijn vertegenwoordig op de IFA 2011, ook audiofabrikanten tonen hun nieuwste producten. Zo was ook Onkyo van de partij en toonde de fabrikant vier nieuwe high-end Hifi componenten. De eerste drie componenten – de A-9070 stereoversterker, T-4070 netwerk tuner, en C-7070 CD speler – zijn ontwikkeld om als compleet premium audiosysteem te fungeren of als op zichzelf staande losse componenten.

Deze modellen beschikken over een minimalistisch design, geavanceerde technieken, flexibele connectiviteitsmogelijkheden en een transparant geluid. Mocht je een hogere kwaliteit willen dan heeft Onkyo dit in de vorm van de Onkyo ‘Reference’ series A-9000R stereoversterker. Dit model stamt direct af van de high-end P-3000R pre-amp en M-5000R power amp van vorig jaar en gebruikt veel van dezelfde technieken.

Alle modellen zijn vanaf oktober dit jaar te koop in een zilveren of zwarte kleur. Voor meer informatie en specificaties van deze producten verwijzen we je naar de website van Onkyo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.