Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Maak je hifi systeem Bluetooth geschikt en stream draadloos muziek

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2011, 19:24 CategorieAccessoires

Muziek van je smartphone of tablet afspelen op je hifi of home cinema systeem kans soms nogal lastig zijn. Een kabel is natuurlijk nooit de meest optimale manier dus draadloos is de oplossing. Maar, kan jouw audiosysteem wel Bluetooth signalen ontvangen? Als dat niet het geval is heeft Marmitek de ideale oplossing in de vorm van de Marmitek BoomBoom 75 Bluetooth Music receiver.

Stream je muziek via Bluetooth van je muziekbron zoals iPhone, Android phone, iPad etc. naar je audio installatie. Dit kan iedere audio installatie, iPhone dock of radio/cd-speler zijn met aux-in, line-in of mp3- link aansluiting. Hierdoor kun je je smartphone gewoon bij je houden en dus blijven scrollen, shufflen en playen vanuit je luie stoel. De Marmitek digitale Bluetooth ontvanger sluit je aan op je audio installatie en het werkt gelijk. Je kunt tot 8 verschillende apparaten aanmelden op de BoomBoom 75.

Natuurlijk zijn steeds meer apparaten uitgerust met DLNA en/of AirPlay waarmee je draadloos muziek kunt streamen binnen je thuisnetwerk, maar mocht dit nog niet op jouw receiver of versterker zitten dan is dit een mooie oplossing. De BoomBoom 75 Bluetooth muziekontvanger heeft een adviesprijs van 34,95 euro en is vanaf heden te koop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.