Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech TV Cam for Skype op Panasonic Viera HD TV’s in Europa

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2011, 15:32 CategorieAccessoires

Logitech kondigt vandaag op IFA 2011 aan dat de Logitech TV Cam for Skype vanaf november in Nederland verkrijgbaar is. De Logitech TV Cam for Skype is een plug-and-play TV camera waarmee videobellen in hoge resolutie rechtstreeks mogelijk is vanaf Panasonic Viera Connect HDTV’s met Skype. Zo kun je vanaf de bank een videogesprek voeren met een vriend of familielid achter de TV, computer, smartphone of tablet.

Met de Logitech TV Cam for Skype is HD videobellen tot 720p mogelijk zonder dat je hier extra software voor nodig hebt. Het enige wat je moet doen is je TV aansluiten op het internet. De camera is zeer eenvoudig te activeren door de televisie aan te zetten en de Skype applicatie (standaard op de Panasonic Veria Connect TV’s) voor videobellen te selecteren. De camera biedt daarnaast een 78-graden groothoeklens en twee digitale microfoons die omgevingsgeluid en echo’s reduceren.

De Logitech TV Cam for Skype is slechts één uit de beschikbare reeks Logitech producten die compatibel zijn met Panasonic TV’s met Viera Connect.

“De eerder dit jaar geïntroduceerde VIERA Connect service biedt een innovatieve en gepersonaliseerde home entertainment ervaring waarbij de consument in staat is te communiceren via de TV”, aldus Fabien Roth, General Marketing Manager – Hoofd TV Group bij Panasonic Europe. “Door samen te werken met Skype en Logitech kunnen we laten zien wat op het VIERA Connect platform mogelijk is, met de VIERA TV als het middelpunt voor home entertainment. Samen met Logitech en Skype maakt de Panasonic VIERA Connect Skype-enabled HD TV het mogelijk om in HD met elkaar in contact te blijven vanuit de woonkamer.”

De Logitech TV Cam for Skype is vanaf november verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.