Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe presenteert TV conceptdesigns van de toekomst

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2011, 19:57 CategorieLcd en led tv's

Duitse fabrikant Loewe heeft tijdens de IFA 2011 niet alleen maar nieuwe producten voor nu gepresenteerd maar ook designconcepten die we in de toekomst terug moeten gaan zien. Zo presenteerde het merk een de Loewe Pivot, een 21:9 display dat zowel in horizontale als verticale positie gebruikt kan worden. De TV herkent automatisch het beeldformaat van content en past de positie hierop aan.

Daarnaast beschikt de Loewe Pivot over een ingebouwde 3D Blu-ray speler en een Soundprojector voor optimaal geluid. De TV kan dienen als presentatie middel voor bedrijven of als geavanceerde TV voor een home cinema systeem. Een ander concept is de Loewe Module. Dit systeem biedt een extra scherm aan de zijkant van een LCD/LED TV dat daadwerkelijk dient als tweede scherm bij bijvoorbeeld het spelen van een game of het kijken naar een film. Op het tweede scherm kan je chatten tijdens een game terwijl de gameplay op het hoofdscherm getoond wordt. Ook kun je op het tweede scherm de laatste Facebook berichten tonen terwijl op het hoofdscherm een film getoond wordt.

Het derde concept van Loewe is de Loewe Mirror. Zoals de naam al zegt heb je met dit model zowel een TV als een spiegel in huis. Maar, niet zomaar een spiegel. Zo kan de TV in spiegelmodus transparante en magische animaties of beelden laten zien zoals vallende bladeren. Ook kunnen de laatste gebeurtenissen sinds de laatste activering van het display getoond worden of kun je de laatste social media berichten of je elektronische agenda weer laten geven.

Kortom, Loewe heeft een heldere en vooral interessante toekomstvisie waar we absoluut naar uit kijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.