Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe presenteert SoundBox docking station en AirSpeaker

Geschreven door
Geplaatst op5 september 2011, 20:25 CategorieLuidsprekers

Loewe heeft tijdens de IFA 2011 heel wat nieuwe producten gepresenteerd, waaronder een SoundBox docking station en een AirSpeaker, beiden met een tijdloos en fraai design. De Loewe SoundBox kan in elke ruimte in huis geplaatst worden en muziek vanaf CD, iPhone/iPod of radio afspelen. Hiervoor hoef je het systeem niet te integreren met je thuisnetwerk. Het staat op zichzelf en is zeer eenvoudig te bedienen.

De SoundBox beschikt over 4 inch Full Range speakers en twee digitale stereoversterkers. Informatie van een nummer op CD, of van een RDS radiokanaal wordt op het display aan de voorzijde weergegeven. Muziek op iPod/iPhone kan via het docking station worden afgespeeld en andere apparaten kunnen via de USB of Aux In aansluiting verbonden worden. Zoals bij meer Loewe producten is de bovenzijde van de SoundBox naar eigen smaak aan te passen met een kleur naar keuze.

De Loewe AirSpeaker beschikt over Apple’s AirPlay ondersteuning waarmee draadloos muziek vanaf een Mac, iPhone, iPad of iPod overgedragen kan worden naar de luidspreker. Deze luidspreker bestaat uit twee subwoofer en twee luidsprekers voor hoge en middelhoge tonen met in totaal 80 Watt vermogen. Met de iPhone is het ook mogelijk om via Wifi of LAN meerdere Loewe AirSpeakers in verschillende ruimtes na elkaar aan te sturen.

De AirSpeaker beschikt ook over een Aux-In aansluiting en een USB interface, die directe aansluiting van de iPod/iPhone via kabel mogelijk maakt. Ook de AirSpeaker kan, zoals hierboven te zien qua kleur aangepast worden aan de persoonlijke smaak.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.