Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert iPad Apps en nieuwe Wall Stand Flex

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2011, 12:33 CategorieAccessoires

Met een aantal nieuwe TV’s die volledig geïntegreerd kunnen worden in het thuisnetwerk moeten natuurlijk ook applicaties gelanceerd worden die de bediening stukken makkelijker maken. Loewe heeft daarom de Loewe Assist Media App en de Loewe VideoNet App gepresenteerd waarmee Loewe TV toestellen gecombineerd kunnen worden met de Apple iPad.

Met de Assist Media App wordt de iPad een afstandsbediening in groot formaat voor de Loewe televisie. Deze afstandsbediening beschikt over meer dan alleen de standaard knoppen. Zo kun je meteen het lopende programma van een zender zien in de zenderlijst en krijg je extra informatie over films of series via Gracenote. Ook kun je via de digitale TV gids programma’s instellen voor opname. Mocht je opnamen op de harddisk van je Loewe TV terug willen kijken kan dat ook via de iPad, mits je op hetzelfde Wifi netwerk zit.

Voor alle android gebruikers komt binnenkort ook een android versie van de bedieningsapplicatie beschikbaar.

De Loewe VideoNet App maakt bovendien vrije, directe toegang mogelijk tot video’s op internet. De app streamt de meest actuele uitzendingen, web-shows, screencasts en podcasts zonder omweg direct naar een Loewe TV met MediaNet of naar de iPad. Nadat een Loewe televisietoestel en een Apple iPad bij de zogenaamde Pairing zijn toegewezen aan een bepaalde gebruiker, kunnen persoonlijke favorieten binnen de Loewe VideoNet App op beide toestellen worden gesynchroniseerd. Bovendien geeft de nieuwe “Send-to-TV” functie de klant voor het eerst de mogelijkheid om zijn geselecteerde video’s naar de Loewe TV te zenden.

Loewe Wall Stand Flex

Mocht je een elegante standaard voor je Loewe Connect TV willen hebben dan is de Wall Stand Flex een goede oplossing. De TV toestellen kunnen vrij in de hoogte worden gemonteerd en zijn kantelbaar van 0 – 4°. Daarmee is op elke hoogte sprake van en optimaal zicht op het beeldscherm.

 

  • Delen:

Reacties

  1. Henk molenaar
    09 juni, 2012 om 11:25

    App gedownload, maar de tv wordt niet gevonden door de app

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.