Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Kenwood lanceert stijlvol C-414 hifi systeem

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2011, 15:17 CategorieHome cinema sets

Hifi systemen hebben we tegenwoordig in overvloed, maar voor diegenen die het simpel willen houden en toch een mooi design in huis willen zetten heeft Kenwood het C-414 audiosysteem gelanceerd. Het ontwerp is modern maar tegelijkertijd intuïtief en eenvoudig. Alle knoppen zijn overzichtelijk op het frontpaneel geplaatst en een iPod is eenvoudig aan te sluiten.

De C-414 beschikt onder meer over een CD lade voor het afspelen van alle soorten CD’s, een FM radio, een USB poort, een pre-amp output voor een subwoofer, een koptelefoon uitgang, een aux ingang en een SD card reader voor het afspelen van je eigen muziekbibliotheek. Mocht alles op je iPod of iPhone staan kun je de speciale iPod interface gebruiken. Dit alles is ook nog eens op afstand te bedienen middels de meegeleverde afstandsbediening. Het systeem ondersteunt zowel MP3 als WMA bestandsformaten.

Verder kun je een geluid verwachten van goede kwaliteit middels de beide basreflex luidsprekerboxen en een vijfdelige equalizer. De DTS Envelo-Switching technologie moet ruimtelijkheid en kleine doses lage frequenties aan het geluid toevoegen om zo een dynamisch audioveld weer te geven.

De C-414 is inmiddels te koop voor een prijs vanaf 159,00 euro.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.