Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon komt met DNP-720AE netwerk audiospeler

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2011, 17:28 CategorieMediaspelers

Hoewel Denon het apparaat in Nederland nog niet aangekondigd heeft is het wel interessant om er even naar te kijken. De Japanse fabrikant komt namelijk met een nieuwe netwerk audiospeler, de DNP-720AE, welke draadloos muziek kan afspelen via AirPlay en toegang geeft tot diverse online muziekdiensten en internet radiostations. Met de Denon Remote App kun je de audiospeler ook via je iOS apparaat bedienen.

Mocht je geen AirPlay ondersteunende bronnen hebben kun je ook muziek streamen middels een DLNA verbinding. Verder beschikt de DNP-720AE over high-end Denon audiotechnieken zoals een 24-bit, 192 kHz D/A converter. De speler kan via een ethernet kabel of draadloos via Wifi verbonden worden met je thuisnetwerk en toegang krijgen tot je muziekbibliotheek. Ook is de DNP-720AE uitgerust met een AM/FM tuner en een USB aansluiting voor het aansluiten van een externe USB harddisk of een mediaspeler.

Om geluid uit de speler te laten komen moet je hem vanzelfsprekend wel aansluiten op een stereo of surround receiver of versterker. De DNP-720AE ondersteunt de volgende bestandsformaten: MP3, WMA, WMA LOSSLESS, AAC, FLAC, FLAC HD en WAV. De Denon DNP-720AE Network Audio Player is beschikbaar in zilveren en zwarte uitvoering en heeft een adviesprijs van 499 euro. Wanneer de speler in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

Bron: Techradar  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.