Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Canton introduceert your_World draadloos muzieksysteem

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2011, 14:41 CategorieAccessoires

Canton heeft tijdens de IFA 2011 een nieuw en innoverend muzieksysteem gelanceerd wat ten eerste draadloos is en ten tweede uitgebreid kan worden met producten als een draadloze subwoofer en draadloze speakers. Het basissysteem bestaat uit twee zenders en twee ontvangers.

Een van de zenders is de USB your_Stick welke op een computer aangesloten kan worden en muziek draadloos kan streamen. De andere zender, de your_Dock, is een iPod of iPhone dockingstation met dezelfde functionaliteit plus de mogelijkheid je iOS apparaat op te laden. Qua ontvangers heb je de keuze uit de your_Duo en your_Solo. De laatstgenoemde is een mobiel luidsprekersysteem met een vermogen van tweemaal 50 Watt en de your_Duo is een actieve stereo luidsprekerset met eenzelfde vermogen. De your_Duo en your_Solo komen met een eigen afstandsbediening.

Mocht je voor een optimaal basgeluid nog een subwoofer willen hebben dan kun je gaan voor de your_Sub. Deze subwoofer is actief en heeft een vermogen van tweemaal 100 Watt.

De your_Stick en your_Dock zijn vanaf eind september te koop voor respectievelijk 99 en 149 euro. De your_Solo (prijs nog niet bekend) en your_Duo (499 euro) zijn begin 2012 in het hoogglans wit en zwart te koop. Ook de subwoofer is begin 2012 te koop voor een nader te bepalen prijs.

Bron: Whathifi

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.