Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose introduceert CineMate 1 SR home cinema soundbar systeem

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2011, 16:48 CategorieLuidsprekers

Eerder vandaag berichten we al dat Bose met een nieuw Lifestyle systeem komt, gebaseerd op één enkele soundbar luidspreker. Daarbij lanceert Bose nu ook een soundbar systeem dat op je TV is aan te sluiten, de CineMate 1 SR is een langwerpige luidspreker die onder de meest flatscreen TV’s past en zich automatisch afstelt op de ruimte waarin de luidspreker geplaatst is.

De Cinemate 1 SR moet een hoogwaardige audiobeleving bieden en is zowel op tafel te plaatsen als aan de wand te monteren. Met behulp van de Flexmount technologie wordt de positie van de luidspreker bepaalt en de audio uitvoer wordt hierop afgestemd voor een optimale geluid. Daarnaast beschikt de soundbar ook over het Bose ADAPTiQ audio calibratie systeem waarmee de audio afgesteld wordt op de objecten in en de vormgeving van de ruimte.

De PhaseGuide, TrueSpace en array technologieën zorgen voor een nauwkeurig gericht geluid dat om de kijker heen geprojecteerd wordt. Naast de soundbar krijg je ook een draadloze Acoustimass subwoofer die overal in de kamer geplaatst kan worden.

De Bose CineMate 1 SR is voor een adviesprijs van 1.499 euro verkrijgbaar bij geautoriseerde Bose dealers.

  • Delen:

Reacties

  1. Mike Hogerhorst
    08 april, 2020 om 22:22

    Beste lezer,

    Kunnen er aan deze set nog extra speakers worden toegevoegd?

    Groet Mike

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.