Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

B&O lanceert BeoVision 10-46 Chanterelle Limited Edition

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2011, 17:39 CategorieLcd en led tv's

Bang & Olufsen breidt haar BeoVision 10 serie uit met een speciaal model; de BeoVision 10-46 Chanterelle Limited Edition. Qua specificaties is deze TV gelijk aan de andere modellen in de BeoVision 10 serie, alleen het design is aangepast. De kleur van het frame is bij deze Limited Edtion gespoten in een warme, glossy bruine tint (Chanterelle) en er worden er maar enkele van gemaakt.

Om te pronken met de Limited Edtion heeft B&O aan de achterzijde van elke TV de kleurnaam en het nummer gegraveerd. Natuurlijk horen bij een TV in deze kleur ook bijpassende luidsprekers. Hiervoor heeft B&O de BeoLab 6002 luidsprekers ook voorzien van de Chanterelle kleur. Deze luidsprekers moeten dan wel gelijktijdig met de TV besteld worden. Mocht dit voor jou de ultieme TV zijn dan is het verstandig al contact op te nemen met de B&O dealer aangezien er maar 500 exemplaren geproduceerd zullen worden.

De prijs van dit unieke exemplaar hebben we nog niet kunnen achterhalen, maar het gemiddelde budget zal waarschijnlijk niet toereikend zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.