Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Altec Lansing komt met draadloos iMT630 iPhone / iPod audiosysteem

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2011, 20:05 CategorieHome cinema sets

Altec Lansing komt met een nieuw audiosysteem voor de iPhone en iPod. De inMotion imT630 Classic en Sport systemen zijn compleet draadloos en uitgerust met een oplaadbare batterij die tot zeven uur mee moet gaan. De iPhone of iPod kun je gemakkelijk in het daarvoor bestemde dock plaatsen en bedienen met een meegeleverde afstandsbediening, welke je ok in het apparaat kunt opbergen.

Ook heeft Altec Lansing een aantal applicaties voor het systeem gelanceerd, waaronder de Music Mood app en de Alarm Rock app. Met de Music Mood applicatie kun je de audio naar eigen smaak optimaal afstellen. Ook heb je met deze applicatie applicatie toegang tot een bibliotheek vol met omgevingsgeluiden als knapperend haardvuur, stromend water of wind aan zee. Hiermee kun je op een zondagmorgen heerlijk ontspannen. De Alarm Rock applicatie dient als wekker, met de mogelijkheid om muziek te luisteren tijdens het slapengaan.

De iMT630 kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden en komt in drie verschillende kleuren. De iMT630 heeft een adviesprijs van 129,99 euro.



  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.