Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Staar zo lang mogelijk en win de Samsung D8000 3D LED TV

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2011, 13:58 Categorie3D

Samsung introduceert vandaag de Smart TV Stare Battle. In deze interactieve game worden spelers uitgedaagd om zo lang mogelijk te staren naar de nieuwe Smart TV, zonder de ogen te knipperen. Tijdens de game nemen spelers het op tegen YouTube ster Keenan Cahill, die speciaal voor de Stare Battle een nieuwe lip sync heeft opgenomen, zonder hierin ook maar één keer te knipperen.

Elke week wordt de deelnemer met de langste staartijd beloond met een Smart TV prijzenpakket, met daarin onder andere de Samsung Smart TV D8000. De interactieve game wordt gespeeld middels een speciaal ontworpen YouTube channel. Door middel van eye-tracking worden bewegingen van de oogleden geregistreerd met de webcam. Op het channel geeft Keenan Cahill tips hoe je beter kunt staren, zoals komkommers op je ogen of oefenen met de ventilator. Tijdens de game is Keenan echter de tegenstander. Hij leidt de gebruiker af tijdens het staren, door bijvoorbeeld op te bellen via Skype of een YouTube video te laten zien. Dit alles om het zo moeilijk mogelijk te maken en te zorgen dat de speler gaat knipperen.


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.