Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer onthult vier nieuwe Blu-ray home cinema systemen

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2011, 10:18 Categorie3D

Pioneer heeft deze week vier nieuwe Blu-ray home cinema systemen onthuld, waarvan er twee iPod/iPhone en Wifi connectiviteit hebben. De nieuwe modellen met deze features zijn de BCS-717 en BCS-313. De BCS-414 en BCS-212 moet het zonder Wifi en iPhone/iPod connectiviteit doen. Wel ondersteunen alle modellen Full HD 3D weergave vanaf 3D Blu-ray discs.

Ook worden alle vier de home cinema systemen geleverd in een 5.1 surround opstelling met een vermogen van 180 Watt per kanaal (200 Watt voor de subwoofer), bevatten ze twee HDMI aansluitingen, internetvideo streaming mogelijkheden, een FM radio met RDS en DLNA certificering voor het streamen van mediabestanden vanaf andere apparaten binnen je thuisnetwerk. Qua aansluitingen krijg je nog een mini jack ingang voor draagbare mediaspelers en een USB aansluiting. De BCS-717 en BCS-414 beschikken over vier vloerstaande luidsprekers en een subwoofer, terwijl de BCS-313 en BCS-212 geleverd worden met vier compacte speakers.

Alle modellen ondersteunen de meest recente HD audioformaten als Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Daarnaast worden mediabestandsformaten als DivX, DivX HD, MKV, WMA, MP3 en AAC audio ondersteund. De home cinema systemen inmiddels in Nederland te koop voor prijzen tussen de 399,00 euro en 699,00 euro. Bekijk de prijsvergelijking hieronder voor de meest recente prijzen.

Verder beschikken de BCS-717 en BCS-313 over een slanke subwoofer. Met zijn opzij gerichte woofer moet hij niet in de typische vrijstaande positie staan maar kan hij tegen een muur of zelfs onder de sofa worden geplaatst om diepe klankeffecten af te leveren zonder de gebruiker af te leiden van de actie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.