Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer lanceert drie nieuwe DVD home cinema sets

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2011, 12:26 CategorieHome cinema sets

Pioneer lijkt niet stil te zitten wanneer het op home cinema systemen aankomt. Het merk heeft eerder vier 5.1 home cinema systemen en vijf 2.1 home cinema systemen gelanceerd, en vandaag komen daar nog eens drie DVD home cinema sets bij voor de comsument die aan DVD blijft vasthouden. Twee home cinema systemen zijn ingericht als 2.1 set en een systeem beschikt over een 5.1 surround set.

De DCS-SB314K is een 2.1 home cinema set bestaande uit een soundbar en een subwoofer. De DCS-FS313K heeft in de plaats van een subwoofer twee frontspeakers met flexibele opstellingsmogelijkheden. De DCS-414K beschikt over vier staande luidsprekers, een compacte center speaker en een subwoofer. Alle modellen beschikken over ondersteuning voor DTS en Dolby Digital audioformaten, de meest gangbare video-, muziek- en fotobestanden waaronder DivX, en een USB aansluiting voor een MP3 speler. Ook beschikken de home cinema sets over de mogelijkheid muziek van CD naar USB te kopiëren en een microfoon aansluiting.

Pioneer DCS-FS313K
Dit is een 2.1-kanaals systeem met krachtige maar smalle luidsprekers en een subwoofer. De smalle staande luidsprekers met nieuw design zijn voorzien van een geperforeerd metalen rooster en kunnen zowel verticaal als horizontaal worden opgesteld. De twee fronspeakers hebben ieder een vermogen van 45 Watt. De subwoofer biedt 75 Watt aan vermogen.

Pioneer DCS-SB314K
Dit is een 2.10-kanaals systeem bestaande uit een 2 x 45 Watt soundbar met geperforeerd metalen rooster en een subwoofer van 75 Watt. is uitgerust met een 2-kanaals geïntegreerde frontale

Pioneer DCS-414K
Dit 5.1 systeem bestaat uit vier staande luidsprekers, een center luidspreker en een subwoofer. De speakers hebben ieder een vermogen van 45 Watt. De subwoofer biedt 75 Watt aan vermogen.

Alle drie de DVD home cinema systemen zijn vanaf heden verkrijgbaar.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.