Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek lanceert Surround Anywhere220 voor draadloze achterluidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2011, 12:15 CategorieAccessoires

Een home cinema systeem voegt natuurlijk een extra dimensie toe aan het bekijken van films, maar het plaatsen van een surround systeem is vaak lastiger dan je van te voren denkt. Waar laat je bijvoorbeeld alle kabels? De luidsprekers aan de voorzijde kun je vaak nog wel aansluiten zonder de kabels in het zicht te leggen, maar de achterluidsprekers zijn een ander verhaal. Marmitek heeft vandaag een draadloze oplossing geïntroduceerd in de vorm van de Surround Anywhere220.

 De Surround Anywhere220 is een digitale zender welke je kunt aansluiten op je huidige receiver. De digitale zender wordt eenvoudig aangesloten op de luidsprekeruitgangen van je surround versterker/receiver of home cinema systeem. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is bij installatie de optimale volumebalans instellen, waarna de achterluidsprekers het volume van de receiver volgen middels een ingebouwde versterker in de ontvanger. Doordat de data ongecomprimeerd en digitaal wordt verzonden behoud je geluid dat beter is dan CD kwaliteit, zonder verstoring of vertraging.

Bekijk hieronder de video over de installatie en het gebruik van de Surround Anywhere220.

De Surround Anywhere220 is vanaf heden verkrijgbaar voor 119,95 euro. Hiervoor worden de audiokabels meegeleverd.

 • Delen:

Reacties

 1. John
  29 september, 2014 om 8:05

  Hallo Martijn,
  Afgelopen vrijdag een nieuwe AV receiver aangeschaft, Marantz SR 5008.
  Ik was van plan om geen surround speakers aan te sluiten, totdat ik dit “oude” bericht over de Marmitek Surround Anywhere 220 tegenkwam.
  Nu is mijn vraag of dit systeem goed werkt (ook zonder dat de zender en de ontvanger in elkaars zichtveld moeten staan) en heb jij persoonlijke ervaringen met dit systeem?

  Met vriendelijke groet,

  John de Jager

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.