Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marantz lanceert CD6004 CD speler en PM6004 stereo versterker

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2011, 18:46 CategorieAlgemeen

Marantz heeft recentelijk al een viertal nieuwe home cinema surround receivers geïntroduceerd, maar ook voor de stereo liefhebber komt er iets nieuws. De CD6004 is de nieuwste CD speler en de PM6004 is de nieuwste stereo versterker van het merk. Eind september is ieder model modellen in de UK te koop voor omgerekend 360 euro. In Nederland worden ze later deze maand gelanceerd, maar voor nu alvast de belangrijkste kenmerken.

Zowel de CD speler als de stereo versterker zijn helemaal opnieuw ontworpen onder leiding van audiospecialist Ken Ishiwata. De CD speler heeft een gecentraliseerd CD mechanisme en een verbeterde stroomvoorziening. Dit alles is gemonteerd op een metalen bodemplaat om vibratie te voorkomen. De CD6004 accepteert niet alleen WMA en MP3 bestanden van CD, maar ook digitale audiobestanden van Apple iOS apparaten via de USB poort op de voorzijde. Ook kun je jouw Apple apparaat via deze aansluiting opladen. De speler beschikt zowel over analoge als digitale uitgangen.

De PM6004 versterker is ook opnieuw ontworpen, met nieuwe componenten die de audio moeten perfectioneren en de balans tussen lag, midden en hoge tonen optimaliseren. De versterker levert 45 Watt bij 80 Ohm en 60 Watt bij 40 Ohm, heeft vijf audio ingangen en twee speaker terminals met A/B schakeling.

Beide modellen komen met een afstandsbediening en worden geleverd in het zwart of zilver. Meer informatie volgt zodra Marantz de producten in Nederland lanceert.

Bron: Whathifi

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.