Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Diverse kortingsacties op home cinema producten bij Teufel

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2011, 14:26 CategorieAccessoires

We zijn inmiddels aan het einde van de zomervakantie beland en de kans is groot dat al je vakantiegeld gegaan is naar die heerlijke vakantie aan de Spaanse kust. Maar, mocht je nog wat over hebben dan is het zeker de moeite waard eens naar de kortingsacties van Teufel te kijken. De home cinema specialist uit Duitsland biedt naast korting sinds kort ook een compleet assortiment aan Blu-ray home cinema systemen.

Zo krijg je nu 50 euro korting op de Columa 100 home cinema set en 30 procent korting op de T 500 stereo luidsprekers. Voor alle Blu-ray producten geldt dat je deze week geen verzendkosten betaalt. Om het helemaal compleet te maken kun je 10 procent extra korting op alle producten krijgen wanneer je jouw bestelling betaalt met PayPal. Bekijk hier alle acties van Teufel.

Teufel is specialist in alles dat met audio te maken heeft en biedt haar producten alleen aan via de eigen online winkel. Groot voordeel van het aanschaffen van Teufel producten is dat je tot 12 jaar garantie krijgt en de eerste 8 weken de producten mag uitproberen. Voor meer informatie bekijk je de website van Teufel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.