Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Apple lanceert in maart drie HDTV’s’

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2011, 16:46 CategorieHome cinema sets

De geruchten over een Apple HDTV volgen elkaar inmiddels in recordtempo op dus een kern van waarheid lijkt er wel in te zitten. Het meest recente gerucht komt van AppleInsider en houdt in dat Apple in maart 2012 met maar liefst drie HDTV’s op de markt zal komen.

De Apple HDTV komt volgens de bron in drie verschillende formaten en is te vergelijken met de VideoWave TV van Bose, een 46 inch LCD TV met een geavanceerd geïntegreerd surround systeem bestaande uit 16 kleine speakers. Bose heeft alle overbodige features van de TV gehaald en focust zich op beeld- en audiokwaliteit. Apple zou exact deze strategie willen volgen, maar op bepaalde punten Bose willen overtreffen. Zo maakt de VideoWave gebruik van drie aansluitingskabels terwijl Apple het met maar één kabel zou gaan proberen. Ook zou Apple de TV ongeveer een twee derde slanker willen maken.

Hopelijk ligt ook de prijs van deze Apple HDTV wat lager dan de 7.000 euro kostende Bose VideoWave. Eigenlijk hopen we stiekem toch op die Apple OLED TV.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.