Viewster Video on Demand dienst voor Panasonic Viera Connect TV’s

27 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
panasonic-viewster

Panasonic loopt nog een eind achter op fabrikanten als Samsung en LG wanneer het aankomt op de invulling van het Smart TV platform. Vooral op het gebied van applicaties kan Panasonic nog flink verbeteren. Binnenkort zal er al een grote stap in de goede richting gezet worden met de lancering van de Viewster Video on Demand dienst.

Panasonic is een samenwerking aangegaan met Viewster om Video on Demand materiaal naar haar Smart TV’s te brengen in 90 verschillende landen. Via de dienst kunnen films, TV series en documentaires bekeken worden, naast meer dan 100 3D video’s. Viewster zal als applicatie te downloaden zijn op Viera Connect TV’s en Blu-ray spelers van Panasonic. De Viewster applicatie zal in eerste instantie in landen als Denemarken, Duitsland en Italie gelanceerd worden, waarna Nederland snel moet volgen. De exacte lanceerdatum is niet bekend, maar we verwachten tijdens de IFA 2011 in september meer informatie te krijgen.

Lees meer over het Viera Connect Smart TV platform in de reviews van de Panasonic ST30, GT30 en VT30 plasma TV’s of de DT30 LED TV.

Bron: FlatpanelsHD

Reacties (0)