Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

ViewSonic presenteert LED monitoren voor een klein budget

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2011, 13:02 CategorieLcd en led tv's

Viewsonic komt met een drietal monitoren die moeten bewijzen dat je ook met een klein budget kunt gaan voor een kwalitatief hoogwaardige monitor met LED achtergrondverlichting. De beeldschermen met stroombesparend led-backlight zijn zowel bedoeld voor particulieren als voor gebruikers in de educatieve sector en het bedrijfsleven.

Hoge contrast- en helderheidswaarden, snelle reactietijden en andere innovatieve functies zien we vooral terug op de high-end monitoren van de grotere merken. De nieuwe modellen uit de Value serie van ViewSonic moeten dit alles ook bieden, maar dan voor een zeer scherpe prijs. De modellen zijn vanaf nu in de afmetingen 47 cm/19 inch, 55 cm/21,5 inch en 60 cm/23,6 inch in de handel verkrijgbaar.

De 19 inch VA1948m-LED van ViewSonic heeft een dynamische contrastverhouding van 10.000.000:1 en een resolutie van 1440 bij 900 pixels. Dankzij de snelle reactietijd van 5 milliseconden is het model met twee geïntegreerde luidsprekers ook uitstekend geschikt voor snelle games of films. Met het nieuw ontwikkelde ThinEdge-design en de milieuvriendelijke energie spaarstand combineert deze LCD monitor een aantrekkelijk ontwerp met milieuvriendelijkheid.

De VA2248-LED (21,5 inch) en de VA2448-LED (23,6 inch) in het 16:9-formaat beschikken over een resolutie van 1920 bij 1080 pixels (Full HD) en hoge contrast- en helderheidswaarden. Diverse afspeelapparatuur kan met behulp van digitale en analoge aansluitingen zonder problemen worden aangesloten. Games, video’s en grafisch veeleisende toepassingen kunnen de modellen zonder moeite aan.

De modellen VA1948m-LED, VA2248-LED en VA2448-LED zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 98,00 euro, 125,00 euro en 155,00.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.