Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Hoe kies je de ideale TV?

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2011, 12:19 Categorie3D

We hebben eerder al geschreven over de onderwerpen die belangrijk zijn wanneer je een TV gaat kopen en de 10 vragen die je jezelf moet stellen voordat je een TV koopt. Techradar voegt daar nu een mooie, korte video aan toe die laat zien waar je op moet letten.

De vijf tips die Techradar biedt moeten de keuze voor een TV een stuk makkelijker maken. Moet je bijvoorbeeld voor de features of de prijs gaan? Wat is de ideale grootte? Full HD of HD-Ready? Moet je gaan voor 3D? Er wordt ook gesproken over Freeview, wat niet in Nederland beschikbaar is. Bekijk de video na de break.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.