Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC komt dit jaar nog met nieuwe Mediabox

Geschreven door
Geplaatst op1 juli 2011, 16:22 CategorieDigitale tv

Ruim een jaar geleden meldde UPC al bezig te zijn met de ontwikkeling van een revolutionaire mediabox die de manier waarop we TV kijken zou moeten veranderen. Deze week bevestigde UPC tegenover TotaalTV dat de MediaBox de komende maanden getest wordt en tegen het einde van het jaar voor nieuwe klanten van UPC beschikbaar zal zijn.

De nieuwe ‘Horizon’ Mediabox moet het middelpunt van je thuisnetwerk worden en internet en TV signalen draadloos naar andere apparatuur in huis verspreiden. Niet alleen TV’s en computers kunnen verbonden worden, maar ook tablets en smartphones. Zo kun je straks TV kijken op je tablet en YouTube video’s weergeven op TV. Het moederbedrijf van UPC, Liberty Global, werkt samen met Samsung, Intel, NDS en Nagravision aan de ontwikkeling van de Mediabox. UPC is de eerste provider die gebruik zal gaan maken van de nieuwe set-top-box. Klein nadeel is dat de Mediabox in eerste instantie alleen beschikbaar is voor nieuwe klanten en klanten die van analoog naar digitaal overstappen. UPC wil op deze manier zo snel mogelijk haar marktaandeel vergroten.

UPC zelf doet nog vrij geheimzinnig over de Mediabox, maar een woordvoerder van het bedrijf liet weten dat “internet op televisie, met name video maar ook sociale media en Skype, toekomst hebben.”

 • Delen:

Reacties

 1. bart
  02 juli, 2011 om 8:03

  aat ze eerst maar is de boxen van nu goed uit brengen,voor ze met hele nieuwe(wat al lang bestaad)uitbrengt ,en daar weer iedereen problemen mee heeft
  ]dat is dus een goeie inkomste voor upc dit jaar,veeeeeeeel klante die gaan belle(0900)belle belle en nog is bellen door verbonden worde en weer bellen,omdat het niet wil werke.
  uiteindelijk krijg je het gevoel dat jij zo geval bent wat ligt te zeike,tot je forums gasat zoeken en jou probleem wat volgens upc heel raar is,al zo lang bekend is:)
  wat een bedrijf

 2. klantje
  03 juli, 2011 om 14:22

  Jammer dat UPC die nieuwe boxen niet bij hun “oude vaste klanten” gaat vervangen,die nu nog aan hun scart kabel vast zitten, zij moeten dus eerst een ander pakket kiezen om vervolgens weer naar het oude te gaan, om zo een nieuwe box te kunnen ontvangen. Als je pech hebt ben je daar zo een jaartje mee bezig.

 3. William
  04 juli, 2011 om 12:11

  Bart, leer eerst eens Nederlands schrijven…

 4. Meester
  05 juli, 2011 om 8:11

  Mooi verwoord Bart 😉

 5. Max
  05 juli, 2011 om 8:14

  Idd klantje…. de volgende ergernis van UPC is weer van kracht geworden. Altijd maar weer de voordeeltjes toeschuiven aan de “nieuwe” klanten terwijl de vertrouwde vaste klant met zowat elke nieuwe aanbieding weer achter het net vist.

  Bah UPC 🙁

  Geef nou eens een keer je vaste klant een primeur.

 6. marco
  21 juli, 2011 om 22:35

  gewoon einde van je contract eraf en dan weer opnieuw als nieuwe klant weer terug hahhaahha

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.