Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos PLAY: 3 draadloos Hifi systeem gepresenteerd (video)

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2011, 12:09 CategorieLuidsprekers

Sonos heeft vandaag een nieuw Wireless Hifi systeem gelanceerd in de vorm van de Sonos PLAY:3. De PLAY:3 is een compacte Hifi luidspreker waarmee je draadloos muziek kunt beluisteren door heel het huis. De luidspreker beschikt over een Wifi verbinding waardoor je vanaf een smartphone, tablet of computer draadloos muziek kunt afspelen binnen je thuisnetwerk.

Met de PLAY:3 en andere Sonos systemen kun je naar meer 100.000 online radiostations, programma’s en podcastst luisteren. Zo krijg je onder meer toegang tot Spotify, Last.fm, Napster en Rhapsody. Je moet één Sonos systeem (of de 49,00 euro kostende Sonos Bridge) aansluiten op je router, waarna de andere systemen synchroon de muziek in elke kamer draadloos kunnen weergeven. Het PLAY:3 systeem kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en past de audioweergave hierop aan.

In de PLAY:3 zitten drie speakers verscholen, ieder met een eigen digitale versterker. Aan de bovenzijde van het systeem bevindt zich een volumeknop. Sonos heeft ook gratis Controller Apps voor haar producten waarmee je de systemen met je smartphone of tablet kunt bedienen.

De Sonos PLAY:3 zal te koop zijn voor 299,00 euro.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.