Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo lanceert Remote App voor Android toestellen

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2011, 13:52 CategorieAccessoires

Na al heel wat nieuwe AV producten voor 2011 gelanceerd te hebben komt Onkyo nu ook met een applicatie waarmee je al dit moois kunt bedienen vanaf een Android smartphone of tablet. Met de Remote App voor Android kunt je draadloos audio streamen vanaf een Android apparaat naar je Onkyo AV systeem. Daarnaast kun je de basisfuncties van de afstandsbediening overnemen.

Het enige wat benodigd is, is een verbinding met je draadloze thuisnetwerk, waar ook de Onkyo receiver op aan is gesloten. Gebruikers kunnen door content scrollen zonder on-screen menu’s op een aangesloten TV te bekijken of te bedienen. Je kunt via het scherm op je Android apparaat alles eenvoudig instellen en selecteren. Via de Remote App kun je onder andere de input voor de receiver kiezen en het volume aanpassen. Mocht je een multi-room opstelling hebben kun je ook deze volledig bedienen.

De Remote App applicatie zal vanaf augustus gratis uit in Android Market te downloaden zijn en is compatibel met alle 2011 netwerk AV receivers van het merk, naast de TX-8050 stereo netwerk receiver.


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.