Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KPN biedt twee interactieve TV ontvangers bij basispakket

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2011, 12:38 CategorieDigitale tv

Vanaf vandaag krijgen klanten van KPN standaard twee Interactieve TV ontvangers in het basispakket voor TV. Hierdoor kunnen klanten nu op twee TV’s in huis dezelfde kwaliteit programma’s bekijken, terugkijken en opnemen. Bestaande klanten kunnen een tweede iTV ontvanger aanvragen bij de klantenservice of in de winkel.

Uit onderzoek in opdracht van KPN uitgevoerd door Blauw Research blijkt, dat er in de Nederlandse huishoudens gemiddeld twee televisies staan. Steeds meer huishoudens willen ook op de tweede TV in huis van alle features van Interactieve TV gebruik kunnen maken. Met het nieuwe TV pakket biedt KPN nu deze mogelijkheid. Bekijk na de break de tarieven en TV pakketten.

Tarieven

Het tarief voor het basispakket Interactieve TV inclusief twee iTV ontvangers is 15,00 euro.
Klanten die maar een iTV ontvanger willen betalen 15,00 euro voor een iTV ontvanger in het basispakket.

TV pakketten

Vanaf vandaag is Live TV pauzeren standaard opgenomen in het basispakket. KPN biedt bovenop het basispakket een aantal extra pakketten zoals bv Eredivisie Live, het Kidspakket en het Pluspakket. De zenders uit de extra pakketten kunnen zonder extra kosten op de tweede TV aansluiting gekeken worden.

Lees hier meer informatie over interactieve TV van KPN.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.