Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hoge kortingen tijdens de Summer Sale van Sony

Geschreven door
Geplaatst op20 juli 2011, 20:37 CategorieBlu-ray

Niet iedereen weet het, maar de producten van Sony kun je ook op de eigen website van de fabrikant bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Deze prijzen worden de komende dagen nog aantrekkelijker want Sony heeft de Summer Sale in het leven geroepen. Tijdens deze actie worden diverse home cinema producten flink afgeprijsd in de Sony Outlet.

De actie loopt vanaf 20 juli t/m 29 juli. Elke dag wordt er één zeer scherpe prijs online gezet, naast vele andere aanbiedingen in de Outlet Store. Na de break vind je een kortingscode waarmee je tot wel 59 procent korting kunt krijgen. Neem dus snel een kijkje in de Outlet Store van Sony.

Gebruik onderstaande code hier.

Code: SONYEXTRA07

19/07 Outlet generic 468x60

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.