Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen onthult BeoSound 5 Encore muziek systeem (video)

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2011, 12:43 CategorieAccessoires

Je moet er wat geld voor over hebben, maar dan heb je wel een zeer chique muziek systeem. De BeoSound 5 Encore van Bang & Olufsen moet de ideale oplossing zijn in het digitale muziek tijdperk en geeft je eenvoudig toegang tot je eigen muziekbibliotheek en duizenden internet radiostations.

Op het systeem zelf kan geen muziek opgeslagen worden, maar de BeoSound 5 Encore maakt verbinding met een USB harddisk, NAS drive, smartphone, tablet of computer en speelt al je muziek via streaming af. Mocht je geen zin hebben in je eigen muziek kun je kiezen uit een van de 13.000 internet radiostations waarvan de kwaliteit continue gemonitord en bijgewerkt wordt door B&O. Het systeem beschikt over een ethernet aansluiting, twee USB poorten, line in, mini jack, en UPnP en Bluetooth compatibiliteit. Voor het afspelen van muziek moet je dus wel een setje speakers of een koptelefoon aansluiten.

Je kunt maximaal acht BeoSound 5 Encore systemen op dezelfde server aansluiting om een multiroom systeem te creëren. Elke Encore wordt dan verbonden met een paar stereo speakers. Het standaard Encore systeem kost je omgerekend zo’n 2.300 euro en daarnaast kun je kiezen uit verschillende accessoires als een wandsteun, tafelstandaard of vloerstandaard. Voor meer info zie www.bang-olufsen.com.

 • Delen:

Reacties

 1. Paul korremans
  14 oktober, 2011 om 18:35

  als je een actie doet in de tros zorg dan dat die werkt groeten paul

  • michael
   21 oktober, 2011 om 13:31

   Geluid stopt op 1.14 bij de Aston Martin, slordig !

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.