Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo breidt zenderpakketten uit met meer HD kanalen

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2011, 13:28 CategorieDigitale tv

Ziggo heeft vandaag haar nieuwe zenderpakketten voor september bekendgemaakt. Consumenten moeten op deze manier toegang krijgen tot meer HD zenders. Zo bestaat het nieuwe TV Standaard pakket, naast de SD zenders, uit 12 HD zenders en worden ook de nieuwe TV Extra en TV Plus abonnementen uitgebreid.

Het TV Standaard pakket (16,95 euro) bevat alle grote publieke en commerciële zenders die in HD beschikbaar zijn, naast National Geographic HP en Eurosport HD. Ook krijg je zonder extra kosten toegang tot TV Gemist. Het TV Plus pakket (24,95 euro) biedt drie extra HD zenders; Discovery HD (showcase), Animal Planet HD en BBC HD. TV Extra (29,95 euro) biedt in totaal 20 HD zenders, waaronder Fox Life HD, History HD en MTV Live HD. Naast alle HD zenders krijg je natuurlijk een groot aanbod van SD zenders. Vanaf 1 september zijn de nieuwe pakketten beschikbaar. Lees meer over de nieuwe pakketten op de website van Ziggo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.