Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wat voor surround opstelling heb jij thuis?

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2011, 17:07 CategorieHome cinema sets

Een paar jaar geleden was je blij als je receiver twee speakers kon aansturen, tegenwoordig heb je receivers die tot wel 11 luidsprekers en twee subwoofers kunnen aansturen. De ideale surround opstelling is een kwestie persoonlijke voorkeur en vaak ook een kwestie van ruimte in de kamer. Wij zijn benieuwd naar hoeveel luidsprekers jij in de woonkamer hebt staan. Maak jij gebruik van een soundbar systeem of plaats jij zoveel mogelijk luidsprekers in de kamer voor de meest optimale surround ervaring? Laat het ons weten in onderstaande poll of geef je reactie onderaan dit bericht. [poll id=”28″]

  • Delen:

Reacties

  1. Peter
    08 juni, 2011 om 21:20

    Ik heb in totaal 11 speakers en twee subwoofers aangesloten op een onkyo tx-nr3008

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.