Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wat vind jij belangrijk bij de aankoop van een home cinema receiver?

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2011, 20:29 CategorieOnderzoeken

Voorheen was het een apparaat dat voor de high-end gebruikers onder ons bestemd was, maar tegenwoordig zien we de home cinema AV receiver in steeds meer huiskamers terug. Het is voor velen het middelpunt van het home cinema systeem en heeft functies als het streamen van content binnen je thuisnetwerk, het weergeven van audiosignalen, het koppelen van apparaten door heel het huis en het weergeven van verschillende radiostations.

Wij zijn benieuwd waar jij naar kijkt bij de aanschaf van een AV receiver. Wat is voor jou belangrijk wanneer jij op zoek bent naar een receiver of wat waren belangrijke zaken voor jou toen je jouw receiver kocht? Kies in onderstaande poll twee belangrijke factoren voor jou en geef je reactie onderaan het bericht.[poll id=”30″]

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.