Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Hands-on Philips Fidelio SoundSphere speakers met AirPlay

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2011, 12:43 CategorieLuidsprekers

Philips introduceerde twee maanden geleden haar Fidelio SoundSphere speakers die het mogelijk maken om via Apple AirPlay muziek draadloos af te spelen. Inmiddels zijn de speakers in Nederland verkrijgbaar en in de VS heeft Engadget de kans gehad kort met dit systeem en vier andere nieuwe Hifi systemen kennis te mogen maken.

Tijdens de CEA LineShow in New York City demonstreerde Philips vijf nieuwe draadloze speaker modellen, waaronder de DS9800W Fidelio SoundSphere speakers. Helaas wilde dit systeem niet werken met de aanwezige iPhone dus heeft Engadget de goedkopere DS8800W mogen beluisteren. Dit systeem bestaat uit één speaker en is niet zo slank en stijlvol als de DS9800W, maar klinkt volgens de website nog steeds overtuigend. De goedkopere DS6800W maakt wel gebruik van de SoundSphere speakers en komt later dit jaar op de markt. Bekijk na de break de hands-on video.

Video Philips Fidelio SoundSphere speakers

De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers zijn inmiddels te koop voor een adviesprijs van 799,00 euro. Wanneer de DS8800W en DS6800W op de Nederlandse markt verschijnen en tegen welke prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.