Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Champtron demonstreert 65 inch TV met multitouch

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2011, 14:41 CategorieLcd en led tv's

Naast dat transparante TV’s een nieuwe trend zijn, zijn ook TV’s met multitouch bediening een nieuwe trend. Champtron heeft inmiddels een 65 inch prototype weten te fabriceren en getoond aan Engadget. Het display maakt gebruik van een 1080p (Full HD) Sharp panel en kan twee touch inputs tegelijkertijd herkennen.

De touch input kan gegeven worden door vingers of door gebruik van een stylus. Na de break vind je een demonstratie van de TV waarin je ziet dat het vloeiende bewegingen en reactietijd nog wel wat verbeterd kan worden. Maar, het idee is leuk, vooral voor de zakelijke markt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.