Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Verschijnt de Apple HDTV komende herfst?

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2011, 12:46 CategorieLcd en led tv's

Er gaan al langer geruchten over een mogelijke stap van Apple in de TV markt en volgens de geruchten van vandaag zou dit zelfs komende herfst al kunnen gebeuren. Een voormalige Apple manager zou tegenover DailyTech gezegd hebben dat Apple al enige tijd bezig is met de ontwikkeling van een eigen TV en dat deze op zijn vroegst deze herfst gelanceerd zou kunnen worden.

De Apple TV mediabox zoals we die nu kennen is geen groot succes geworden, maar wellicht wordt het wel een succes wanneer deze mediabox geïntegreerd wordt in een volledige HDTV. Waarschijnlijk kunnen we dan ook Smart TV functionaliteiten verwachten en natuurlijk het iOS besturingssysteem met bijbehorende applicaties. Het is natuurlijk nog gissen, maar het zou zomaar kunnen dat je binnenkort met een nieuwe LCD/LED TV uit de Apple Store bij jou om de hoek kunt lopen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.