Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert Columa 200 home cinema set

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2011, 14:44 CategorieHome cinema sets

Teufel heeft vandaag de Columa 200 gepresenteerd. Dit systeem is een 5.1 home cinema set bestaande uit vier slanke luidsprekerzuilen, een technisch identieke center speaker en een relatief compacte maar efficiënte subwoofer. Dat een krachtige bas en het beste geluid niet altijd een grote subwoofer en volumineuze luidsprekers vereisen, bewijst Teufel met de Columa 200.

De Columa 200 is uitgevoerd met vier slanke zuilen (CL 200 FR) met hoogwaardige mid-range drivers, die in combinatie met een 19 mm dome tweeter (neodymium magneet) volgens Teufel een homogeen en kristalheldere weergave bieden. Samen met akoestisch gelijke en optisch bijpassende center speaker (CL 200 C) is moet het systeem een optimale geluidskwaliteit bieden. De Klippel geoptimaliseerde 150 Watt basreflex subwoofer (T 800 SW) met geïntegreerde 250 mm woofer maakt de set compleet.

Video Teufel Columa 200

De Columa 200 is geschikt voor ruimtes tot 30 m². Door het slanke design van de staande luidsprekers en de relatief compacte subwoofer (bijna 30 liter) is de set eenvoudig in iedere kamer te positioneren. De Columa 200 kan bovendien door iedere gangbare AV receiver aangestuurd worden.

De nieuwe Columa 200 is beschikbaar in de kleur walnoot en per direct verkrijgbaar via de Teufel online shop voor 549,00 euro. Meer informatie, waaronder technische specificaties, is te vinden op de Teufel website.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.