Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert verbeterd Internet TV platform

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2011, 12:11 Categorie3D

Sony moet een groot deel van haar 2011 TV line-up deze zomer nog in Nederland introduceren, maar voordat het zover is introduceert Sony haar verbeterde Internet TV platform voor haar Smart TV’s. Om heel eerlijk te zijn verschilt het platform weinig van die van Panasonic, LG of Samsung, maar laten we een paar punten uitlichten.

Net als Panasonic beschikken ook de Sony Internet TV’s over Skype. Hiermee kun je vanaf de bank naar je vrienden of familie bellen wanneer je de webcam op de TV aangesloten hebt. Ook applicaties als Twitter, Facebook en YouTube zijn aanwezig om je de nodige afleiding te geven op een luie dag of om je vrienden op de hoogte te houden tijdens een voetbalwedstrijd. Programma’s kunnen teruggekeken worden via applicaties van NOS, SBS6, Net5 en Veronica.

Sony beschikt ook over haar eigen applicatie winkel waar widget en applicaties gedownload kunnen worden. Verder kun je via een simpele connectie met  je thuisnetwerk draadloos media content streamen vanaf een PC naar je TV. De Internet TV functionaliteit is beschikbaar op de Sony Bravia TV’s, Blu-ray spelers en home cinema systemen. Lees op de website van Sony meer over het Internet TV platform.
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.