Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert 37 inch Art 37 LED TV

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2011, 11:31 CategorieLcd en led tv's

Loewe brengt met de nieuwe Art 37 LED een TV van de hogere middenklasse op de markt. De Art LED heeft een klassiek design en moet een hoog comfort bieden met hoogstaande technieken. Wat betreft beeldtechniek zorgen het Edge Lit LED achtergrondverlichting, de automatische aanpassing van de lichtsterkte en het automatisch dimmen op basis van de beeldinhoud voor een rijk contrasten en een scherper beeld bij een geringer stroomverbruik.

De Art LED serie beschikt verder onder meer over een 100Hz beeldtechniek, geïntegreerde luidsprekers, een geïntegreerde harde schijf, de Loewe MediaHome portal, MediaText en MediaNet. De nieuwe Loewe Art 37 LED is volgens Loewe de perfecte TV voor alle 32 inch doorstarters die willen gaan voor een home cinema systeem van een groter formaat, zonder dat het meubilair daarvoor hoeft te worden aangepast.

De geïntegreerde harde schijf DR+ van de nieuwe Art 37 LED maakt het mogelijk programma’s op te nemen of te pauzeren. Ook kun je via de USB opnamefunctie materiaal opslaan op een externe harddisk en ook weer afspelen. De Art 37 LED TV komt in drie verschillende designs; Zwart Hoogglans, Chroom Zilver of Mokka. Qua opstelling kun je ook verschillende kanten op. Van een Table Stand met draaibare en in hoek verstelbare voet tot een even beweeglijke Floor Stand en VESA wandhouders.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.