Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG opent de deuren van haar Smart TV App Store

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2011, 18:26 Categorie3D

Tegenwoordig heeft elke mid-end of high-end TV wel bepaalde Smart TV functies en een van die functies is vaak het gebruik van applicaties die je kunt downloaden via een App Store. Samsung heeft haar eigen App Store in de vorm van Samsung Apps en Panasonic heeft haar Viera Market App Store. LG heeft ook TV’s met deze functionaliteit gelanceerd maar tot op heden was de LG TV App Store nog niet toegankelijk. Vandaag heeft LG bekend gemaakt haar internationale TV App Store gelanceerd te hebben.

Via de TV App Store kun je onder meer games, Video on Demand applicaties, social media applicaties en YouTube downloaden. Via je TV zijn deze applicaties dan toegankelijk. De TV App Store lijkt nu nog wat leeg, maar LG hoopt snel meer invulling te geven wanneer ontwikkelaars met applicaties aan de slag gaan. Ook wordt er binnenkort een lokale TV App Store gelanceerd met applicaties die gericht zijn op Nederland. Overigens is de TV App Store nu alleen nog toegankelijk voor LG’s 2011 LCD/LED TV’s. Plasma TV’s volgen volgende week.

Bron: Flatpanels HD


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

 • Delen:

Reacties

 1. Andre
  28 oktober, 2011 om 14:43

  Heel leuk koop je een nieuwe tv (LG 42LV37S) met alles erop en er aan heb ik geen idee hoe ik een account moet aanmaken. Iemand enig idee hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Ik heb al internet op mijn tv gewoon via kabel.
  Waar ik mee zit is de LG tv registratie mijn ID gegevens en wachtwoord enz. Waar vind ik deze als ik die heb komt het vast wel goed denk ik 😛
  Leek me wel leuk dat smart tv 🙁

  Bedankt alvast,
  Andre

  • Martijn
   29 oktober, 2011 om 13:23

   Hoi Andre,
   Deze TV ken ik niet, maar staat dat niet in de handleiding? Meestal moet je jezelf online eerst registreren.

  • Sha
   14 juli, 2012 om 15:16

   Hai Martijn,

   Wij zaten hier ook mee en hebben toen gewoon het serie nummer van de tv geprobeerd als ID en inderdaad dat is het dus gewoon! Het serienummer van je LG TV kan je bijvoorbeeld vinden op je aankoopbon! Succes en veel smart-LG/TV plezier!

   Groet

   • Sha
    14 juli, 2012 om 15:17

    Uuuh Andre bedoelde ik 😉

 2. Joost
  03 juli, 2012 om 11:22

  Beste Martijn,

  Begrijp ik je goed dat de bezitters van de plasma PZ950 2011 serie nog even geduld moeten hebben?
  Zojuist met de klantenservice van LG gesproken en zij konden mij dit niet vertellen, ben dus benieuwd over je verdere info…..

  Grt, Joost

 3. Sha
  14 juli, 2012 om 15:16

  Uhh hai Andre bedoelde ik 😉

 4. jurgen
  28 maart, 2018 om 23:28

  Goede dag ik had een vraag hoe maak je account voor LG smart world store

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.